НУ задоволена відповіддю регіоналів. Вона підтвердила їхні плани щодо Печерського суду

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 21.05.2007 15:00 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2917

Заява прес-служби ПР щодо Печерського суду підтверджує реальність сценарію захоплення, вважають у НУ.

Мені приємно, що працівники прес-служби Партії регіонів ознайомлені з творчістю Булгакова і не плутають його з іншими персонажами, як лідер партії – Ахматову з «Ахмєтовою». Так сказав керівник аналітичного управління “Нашої України” Анатолій Луценко відреагував на заяву прес-служби ПР з приводу його інформації про ймовірний штурм Печерського районного суду.

“Якщо вони дійсно глибоко знайомі з творами Булгакова, то тоді скажу: коментар «регіоналів» щодо моєї заяви з приводу можливого силового захоплення Печерського райсуду мені нагадує висловлювання одного булгаковського героя – Шарікова Поліграфа Поліграфовича, який в присутності професора Преображенського і доктора Барменталя тлумачив переписку Енгельса з Каутським. Реакція Партії регіонів на справжній сценарій захоплення Печерського райсуду – це інтелектуальний рівень Шарікова. Адже жоден із викладених мною фактів не спростований, в тому числі щодо уманському суду, а означає, що такий сценарій існує і «робота ведеться».

Нагадаємо: на початку квітня нинішнього року в Печерському суді вже трапився резонансний інцидент за участю Колісниченка. Тоді він разом із групою депутатів-“регіоналів” увірвався у приміщення суду, побив помічницю голови суду Інни Осташ та відібрав у неї печатку Печерського суду.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.