Обіцянки більшовиків - цяцянки для електорату

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 22.05.2007 12:37 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2924

Уряд Януковича публічно заявляючи про підвищення стандартів добробуту громадян розпочав типову передвиборчу кампанію за схемою партії Регіонів. Пам'ятаєте:“зростання добробуту кожного вже сьогодні”?

“Пасивна позиція уряду Януковича сьогодні призводить до того, що все перекладається на плечі українців і, звичайно, зростання заробітної плати, яке передбачається в цьому році, буде знову з’їдене зростанням цін на газ та побутові послуги. Тобто ми не матимемо реального зростання доходів населення”, - сказав народний депутат п’ятого скликання Володимир Лановий, повідомляє прес-служба НУ.

“Росія не збирається створювати якісь врівноважені умови для споживачів газу. Україна знаходиться дуже близько і ми мали б отримувати більш дешевий газ, але позиція Росії залишається дискримінаційною щодо України, - вважає Лановий. - В цьому відношенні позиція українського уряду є дуже пасивною, ніяких зустрічних аргументів уряд не виставляє. Фактично безконтрольно відбувається транзит російського газу в Європу, ми не виставляємо необхідних умови плати та мита за транзит цього газу, як це зробила Білорусь”.

“Сьогоднішні заяви урядовців підтверджують, що підняття соціальних стандартів для населення може бути лише номінальним, а реально люди, особливо найменш забезпечені, будуть втрачати доходи і рівень життя їх знизиться”, - переконаний Лановий.

“Усі виплати є лише засобом впливу на свідомість тих, хто буде голосувати. Саме на них спрямована зараз політика демагогічна уряду”, - наголосив він.

Як відомо, міністр палива й енергетики Юрій Бойко заявив, ціна на газ для України зросте для України у 2008 році не менше ніж на 7-10%.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.