Більшовики із класово близьким криміналітетом можуть тичасово усунути Януковича. Для остаточного захоплення влади

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 22.05.2007 16:04 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2932

Відповідно до існуючого сценарію, за словами лідера БЮТ, можливе тимчасове усунення Януковича з політичної арени.

«З моменту, коли Віктор Янукович зробив заяву про те, що він готовий піти на дострокові парламентські вибори, почалися всі цікаві події», - сказала Юлія тимошенко сьогодні на прес-конференції, пояснивши це тим, що «клани, які оточують Януковича, його найближча тусовка не сприйняла ні за яких обставин цю заяву Януковича».

Юлія Тимошенко повідомила, що аналітична група розробила сценарій для унеможливлення проведення виборів, і «вони почали відпрацьовувати сценарій, як відходити від тих слів, які сказав Янукович».

Перший крок цього сценарію, за словами лідера БЮТ, тимчасове усунення Януковича з політичної арени. «І Ви пам’ятаєте, що його відправили в Барселону полікуватися, для того щоб мати можливість розробити тактику і стратегію припинення будь-якого руху до дострокових виборів».

Кроком номер два, за словами лідер БЮТ, була створена робоча група, мета якої – у ніякому випадку «не відпрацювати документи, не напрацювати конструктивний сценарій виходу з кризи, не подати до Верховної ради пакет розв’язання кризових явищ в Україні, не визначити дату виборів».

«Мета робочої групи виключно одна – затягнути процес якомога далі», - наголосила Тимошенко.

Крок номер три, повідомила лідер БЮТ, який робить сьогодні мафія для того, щоб не допустити дострокових виборів, - це безкінечні, перманентні переговори Президента і прем’єр-міністра відносно дати виборів, контексту виборів, порядку виборів.

«Тому цей третій крок застосовується командою Януковича виключно для того, щоб заспокоїти Президента, щоб нейтралізувати його чіткі, конституційні, законні дії по забезпеченню проведення виборів саме в ту дату, яка призначена Указом Президента», - сказала лідер БЮТ.

«І ці переговори, для того, щоб тримати усіх в заспокійливому стані, будуть проходити безкінечно», - додала вона.

Четвертий крок, за словами Юлії Тимошенко, який робить коаліція на фоні цих безкінечно триваючих переговорів, - це «реанімація корумпованого, дестабілізованого, дискредитованого Конституційного Суду».

«Поставлене завдання будь-якою ціною зігнати залишки Конституційного Суду і примусити їх в так званому письмовому режимі, а не в усному…в закритому письмовому режимі, в прискореному порядку до четверга-п’ятниці, максимум до кінця цього тижня, прийняти рішення Конституційного Суду щодо неконституційності Указу Президента», - сказала вона.

Наступним кроком Юлія Тимошенко назвала поновлення переговорів з депутатами фракцій БЮТ і «Наша Україна» про те, «щоб вони заходили знову в 300 голосів».

«І сьогодні кожен день знову дьоргають наших депутатів, пропонують їм навіть зірки з неба для того, щоб вони перейшли знову ж в цю провладу коаліцію, і щоб вони мали можливість зразу після прийняття рішення Конституційним Судом щодо неконституційності Указу почати штампувати рішення, закони і все, що потрібно для того, щоб довести до повної узурпації влади в Україні кланом Януковича», - заявила лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

Останнім кроком, до якого вдасться коаліція, за словами Юлії Тимошенко, буде початок процесу усунення Президента зі своєї посади

«В кулуарах вже навіть лінивий говорить про те, що такий план існує, що він втілюється в життя», - наголосила Юлія Тимошенко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.