Президент Ющенко розповів про домовленості із Януковичем

Автор/джерело -  © Оглядач



Дата публiкацiї - 22.05.2007 16:38 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2934

Президент України Віктор Ющенко розповів, що на вчорашній зустрічі з Прем’єр-міністром вони таки домовилися про подальші кроки.

Президент України Віктор Ющенко розповів, що на вчорашній зустрічі з Прем’єр-міністром вони домовилися, що будуть зустрічатися завтра, в середу, і визначаться з датою дострокових виборів на цьому тижні.

Також Президент та прем’єр вирішили не заслуховувати звіт Робочої групи, бо найголовнішим є політичні домовленості по даті виборів.

Крім цього, Ющенко розповів про план на найближчі два тижні. Він зауважив, що засідання ВР не буде, поки не буде визначена дата дострокових виборів. Адже, на думку Президента, проводити його безперспективно, бо в такому випадку на засідання не прийдуть опозиційні фракції.

За його словами, на цьому тижні Робоча група активізує роботу, зокрема, доопрацює питання імперативного мандату, а у понеділок не важливо, чи буде опрацьований мінімальний або максимальний пакет, парламентські політичні сили проведуть погоджувальну раду.

«Ми напрацюємо спосіб голосування, щоб на наступному тижні ми змогли зробити засідання сесії», — пообіцяв Глава держави.

Ющенко додав, що досягнуто «достатній рівень політичних домовленостей та компромісу». За його словами, цього можна було б досягти раніше, якби деякі політичні сили не гальмували процес.

«Для когось йти на вибори — самогубство, «лєбєдіная пєсня», тому вони мордують країну тижнями переговорів для того, щоб когось працевлаштувати», — заявив Ющенко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.