Fiat за дві години розпродав перші екземпляри моделі 500

Автор/джерело -  © «Аратта-Україна»



Дата публiкацiї - 23.05.2007 04:47 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2935

Італійська компанія FIAT за дві години розпродала обмежену серію моделі 500 - Opening Edition - яка буде випущена тиражем в 500 екземплярів.

Мало хто сумнівається, що Fiat 500 стане бестселером. Але перші 500 машин будуть унікальними, і полювання на них було серйозним

Рівно через 50 років після дебюту легендарного Fiat 500 - 4 липня 2007 року - відбудеться презентація спадкоємця суперпопулярного «малюка».

Подія, поза сумнівом, надто важлива в автомобільному світі, і інтерес до неї величезний. Сам FIAT це чудово розуміє і всіма засобами підігріває інтерес до новинки.

Автомобіль був доступний для замовлення в Інтернеті протягом п'яти днів, але майже одразу ж в FIAT поступило декілька тисяч замовлень.

Покупцям його доставлять після прем'єри, призначеної на 4 липня. Всі інші зможуть замовити Fiat 500 лише в червні.

Той самий Fiat 500 - зразка 1957 року

Власне, вся ексклюзивність цього авто полягає в елегантних молдінгах та двох табличках. Одна табличка з порядковим номером розміститься на віконній стійці, а інша, з прізвищем щасливого власника, красуватиметься десь в салоні. Але для машини, яку планується випускати мільйонними тиражами, такі відзнаки коштують дорогого.

Fiat 500 створений на модернізованій платформі Panda і оснащується бензиновими двигунами об'ємом 1,2 або 1,4 літра, а також з 1,3-літровим турбодизелем. Крім того, планується випуск 150-сильної версії Abarth з 1,4-літровим двигуном з турбонаддувом.

Ціни на Fiat 500 поки не розголошуються.

Легендарний Fiat 500 мав свого східного "близнюка" - радянську мікролітражку ЗАЗ-965 “Запорожець”.

Від редакції. Матимемо надію, що ця подія не пройде осторонь запорізьких автоконструкторів - і, можливо, ми побачимо власну рестайлингову модель “Запорожця”.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.