В Україні з'явилися партизани? Цього разу під укіс пустили товарняк

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 23.05.2007 13:36 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2942

За попередніми даними, причиною аварії товарного потягу в Дніпропетровській області 22 травня стало втручання сторонніх осіб в облаштованість залізничного транспорту.

Про це повідомили сьогодні в управлінні по взаємодії зі ЗМІ Укрзалізниця, підкресливши, що виявлено демонтаж елементів шляхового кріплення - на відстані 300 метрів розвінчано 900 штук клемних і заставних болтів.

Рух пасажирських і вантажних потягів на даній ділянці припинено.

Як повідомляє Укрзалізниця, у результаті аварії потерпілих і забруднення навколишнього середовища немає. Вагони були завантажені залізорудним концентратом. Вантаж частково загублений, обсяги втрати і матеріальні збитки будуть встановлені після закінченні відновлювальних робіт.

Зараз на місці події працює Криворізький відновлювальний поїзд та ремонтні бригади зі станції Кривий Ріг і Дніпропетровськ. На перегоні залишилися 13 вагонів, які перекинулися. Інші вагони та локомотив поставлені на колеса та виведені з перегону.

Про інцидент повідомили правоохоронні органи і транспортну прокуратуру. На місці події працює комісія.

Напередодні, 22 травня, 18 вагонів товарного потягу з залізорудним концентратом зійшли з рейок на перегоні Грековата-Червоний Шахтар у Криворізькому районі Дніпропетровської області.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.