Наєв показав послу Франції, як РФ випробовує на Донбасі новітні зразки озброєння

Автор/джерело -  © Укрінформ



Дата публiкацiї - 15.02.2019 11:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=29424

Командувач Об’єднаних сил Сергій Наєв на зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом Франції в Україні Ізабель Дюмон навів приклади застосування збройними силами РФ новітніх зразків озброєння та військової техніки на Донбасі.

Зустріч відбулася 14 лютого у пункті управління однієї з бригад, особовий склад якої виконує бойові завдання на донецькому напрямку, повідомляє прес-служба штабу ООС.

«Командувач об’єднаних сил ознайомив пані Ізабель Дюмон з поточною безпековою ситуацією в районі проведення операції Об’єднаних сил, навів приклади застосування збройними силами Російської Федерації новітніх зразків озброєння та військової техніки, факти використання окремих зразків озброєння, які перебувають у стадії розробки», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що командувач ОС представив французькому дипломату відеофіксацію обстрілів населених пунктів Донецької та Луганської областей російськими окупаційними військами за весь час проведення операції Об’єднаних сил, зокрема від початку цього року.

Французьку делегацію також поінформували про заходи, які проводяться в межах стратегічної ініціативи "Допомога Схід".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.