Зустріч Ющенка та Януковича закінчилася перервою на невизначений термін

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 23.05.2007 18:26 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2948

Сьогодні було відновлено діалог між прем'єром та Президентом. Щоправда, він тривав не довго. Янукович поїхав у Кабмін, а звідти, кажуть, на футбол. Президент Ющенко сьогодні ввечері звернеться до народу. У кожного - свої цінності.

Сьогодні по обіді знову відновився діалог між прем'єром Януковичем та Президентом України Ющенком. Вони заслухали звіт робочої групи, який надав Секретар РНБО Іван Плющ. Зустріч традиційно відбувалася за зачиненими дверима.

Невдовзі Віктор Янукович покинув президентський палац, нібито для зустрічі із помічником держсекретаря США Девідом Кремером. Очікувалося, що після цього - переговори продовжаться.

Однак, через деякий час джерела у Кабміні повідомили, що продовження діалогу, при намні сьогодні - не буде, і що із самого початку Янукович не планував повертатися до Президента після зустрічі з помічником держсекретаря США Девідом Кремером.

За непідтвердженими поки даними, прем'єр Янукович збирався поїхати у Донецьк на більш важливиу подію - футбольний матч “Шахтаря”.

Між тим, за повідомленням прес-служби Президента, сьогодні ввечері Віктор Ющенко має виступити по українському телебаченню із зверненням до народу. Орієнтовний час звернення Президента - 21 година, окрім УТ-1, звернення транслюватиме ICTV. Тема звернення - ситуація із Конституційним Судом України.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.