Азербайджанець вирішив пофліртувати з левицями

Автор/джерело -  © «Аратта-Україна»



Дата публiкацiї - 5.06.2006 15:55 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=295

У Київському зоопарку вчора увечері левиця на смерть загризла чоловіка, який пробрався у вольєр до хижаків.

Дивний відвідувач київського зоопарку, що став жертвою левів, привернув до себе увагу ще до трагедії...

У неділю в Київському зоопарку було як завжди багато народу. За адресою вулиця Зоологічна, 2 прийшли батьки з дітьми, щоб подивитися на тварин, але те, що довелося їм побачити, не присниться навіть у кошмарному сні...

Дивний відвідувач київського зоопарку, що став жертвою левів, привернув до себе увагу ще до трагедії своїм зовнішнім виглядом: він розгулював між вольєрами тварин у чорному костюмі, у коротеньких брюках, із простим пакетом у руках і туфлях без шкарпеток.

О 18 годині 45 хвилин до «Острова звірів» підійшов чоловік середнього віку. Наблизившись до огорожі з правого боку від службового входу, він прив`язав до поручнів довгу мотузку. Спустившись по ній униз, він опинився серед хижаків.

Ніхто з працівників зоопарку йому не перешкодив, їх просто не виявилося поруч, а відвідувачі подумали, що це дресирувальник спускається до своїх підопічних.

Як повідомили у Центрі громадських зв’язків Київського міського управління внутрішніх справ, левиця схопила його за горло. Як потім встановив судмедексперт, смерть людини настала практично миттєво.

Свідки трагедії у зоопарку почали кидати у вольєр палки, каміння, пляшки, щоб відволікти увагу звірів, але це вже було марним. Звірі - три левиці шматували тіло, а поруч кружляв лев...

Охоронець зоопарку двічі збирався вистрелити в звірів, але так і не наважився, - боявся, що його за це покарають.

Встановлено, що загиблий - 45-річний громадянин України, уродженець Азербайджану Огтай Гумбат-огли Махмудов. Причини, що спонукали його до такого вчинку, з’ясовуються.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.