Більшовики не даремно репетували - в СБУ є підстави для порушення кримінальної справи. Щоб убезпечити державних діячів та політиків

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 24.05.2007 12:22 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2952

Істерія, яку масово влаштовували більшовики на всіх телеканалах із приводу інформації Гелетея була не безпідставна. Шапка на злодії, як кажуть, запалала яскравіше за кремлівську зірку.

Служба безпеки України завершила ретельну перевірку повідомлень керівника Головної служби з питань правоохоронної діяльності Секретаріату Президента України В.Гелетея щодо готування замахів на життя державних діячів, повідомляє прес-служба.

За результатами вжитих оперативно-розшукових заходів СБ України відповідно до вимог статті 97 Кримінально-процесуального кодексу України порушено кримінальну справу.

На даний час здійснюються процесуальні дії, визначені кримінально-процесуальним законодавством.

Як повідомлялося раніше, керівник Головної служби з питань правоохоронної діяльності Гелетей виступив на брифінгу із інформацією про підготовку замхів на життя Президента України Віктора Ющенка, ліера БЮТ Юлії Тимошенко та низки інших відомих політичних та державних діячів. У цій інформації він зазначив, що певні радикальні політичні партії вступили у контакти із злочинними авторитетами і, як стало відомо правоохоронним органам, замовили низку політичних убивств. При цьому Гелетей жодного разу не назвав які конкретно партії чи члени певних партій вели такі контакти із кримінальними авторитетами.

Між тим ця інформація, із не щрозумілих поки причин, викликала неадекватно бурхливу реакцію більшовицької коаліції, зокрема партії Регіонів та КПУ. Склалося враження, що Гелетей оприлюднював інформацію саме про ці політичні сили.

Водночас, Президент України Віктор Ющенко та лідер БЮТ Юлія Тимошенко публічно підтвердили, що на іхню адресу постійно надходять погрози, в тому числі фізичної розправи над ними особисто та близькими родичами.

При цьому, ні Президент Ющенко, ні Тимошенко не називали конкретних призвищ осіб, які їм так чи інакше погрожували.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.