Нашоукраїнці помітили, що Янукович ховається

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 24.05.2007 14:42 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2956

Нардеп-нашоукраїнець Борис Безпалий помітив, що останнім часом прем'єр Янукович ховається не тільки від гаранта, а й від спікера розпущеного парламету Мороза.

“Одразу після того, як 4 травня Янукович обіцяв всій Україні і своїм прихильникам, що партія Регіонів йде на дострокові вибори, призначені згідно з указом Президента, всі його вчинки свідчать про абсолютно протилежні речі”, - зазначив у коментарі пес-службі народний депутат п’ятого скликання, член Президії партії “Наша Україна” Борис Беспалий.

“Зараз поведінка Януковича зводиться або до послідовного ухиляння від даного ним слова, або до переховування на футболі, в якомусь погребі чи десь в лікарні”, - зауважив він.

“Прем’єр весь час ховається. Це всім очевидний факт, - наголосив Беспалий. - Такі дії, на мій погляд, не роблять честі такому високопосадовцю”. За його словами, Янукович не впевнений в своїй позиції.

Беспалий також допустив, що Янукович ховається не тільки від Президента, але й від екс-спікера Олександра Мороза: “Хоча в цьому випадку Януковича можна зрозуміти - Мороз набрид прем’єру, бо з останніх сил хапає його за рукав, намагаючись не пустити до глави держави”.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.