Більшовики волають про державний переворот, а соціалістичний Цушко разом із колегами та нардепами вчинив погром у ГПУ

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 24.05.2007 15:18 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2957

Міністр внутрішніх справ Василь Цушко потрапив до будівлі Генеральної прокуратури України за допомогою бійців “Беркуту”, які зламали двері та вчинив у ГПУ протиправні дії - виштовхавши звідти начальника Управління держохорони.

Двері ГПУ, включаючи приймальню для громадян, були зачинені. Для того, щоб глава МВС потрапив до будівлі ГПУ, бійцям “Беркуту” довелося пролізти через браму, відчинити її, а потім зламати двері на вході до будівлі, в якій розташована приймальня Генерального прокурора.

Відповідаючи на запитання журналістів, що він тут робить, Цушко сказав: «Мене Генеральна прокуратура запросила на колегію. Я приїхав».

Цушко, відповідаючи на запитання, які стосувалися подій в Генпрокуратурі, заявив: «Ви що, не бачите - державний переворот»

Разом з цим він наголосив, що міліція забезпечить все належне для забезпечення нормальної роботи ГПУ та генпрокурора.

Новопризначений начальник Управління державної охорони Валерій Гелетей, який також прийшов до Генпрокуратури, зокрема й до кабінету Генпрокурора, був виштовханий за двері народними депутатами від коаліції.

Разом із тим, звільнений сьогодні Генпрокурор Святослав Піскун сказав, що виконуватиме Указ Президента. «Я вам кажу відверто, мені Указ ніхто не показував… Що мене здивувало - Указ Президента має бути оприлюднений офіційно», - сказав Піскун, додавши при цьому, що «я його буду виконувати, але оскаржу в суді». «Нехай Президент подасть до Верховної Ради - звільнити мене», - сказав він.

Крім того, Піскун зауважив, що підставою для його звільнення має бути згода ВР

Між тим, лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко розцінює звільнення Святослава Піскуна з посади генерального прокурора як крок Президента до силового захоплення влади.

Про це він заявив, відповідаючи на запитання журналістів біля Генпрокуратури.

«Звільнення означає про те, що Президент став на шлях силового захоплення влади», - заявив Симоненко, додавши при цьому, що наразі депутати не бачили Указу Президента про звільнення Генпрокурора.

Вчора на футболі.


Від “Аратти”: дії міністра внутрішніх справ Цушка із силового проникнення у будинок, який знаходиться під охороною Держохорони, за допомогою підрозділу спецназу, має явні ознаки кримінального злочину - захоплення приміщень державних органів та установ.

При чому, він і його підлеглі фактично, своїми діями, показали, що вони наплювати хотіли на Указ Президента, який набув юридичної сили.

Вочевидь, влаштовуючи маски-шоу у ГПУ більшовики, тим самим перевіряють українську владу на міць - бо можна не мати сумніву, що у разі, коли протиправні дії Цушка не отримають належного правового оформлення та наслідків, передбачених законом - наступним може виявитися палац Президента.

До речі, вчора Святослав Піскун був помічений на футболі у Донецьку у інтимній компанії Януковича та Ахметова. Як бачимо - нічого в світі не відбувається просто так.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.