У ГПУ спекотно. До перерахованих раніше осіб, додалися Наливайченко та Турчинов. Протистояння триває

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 24.05.2007 16:57 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2962

Виконувач обов’язків голови СБУ Валентин Наливайченко, перший заступник секретаря РНБО Олександр Турчинов та виконувач обов’язків генпрокурора Віктор Шемчук проводять зустріч з екс-генрокурором Святославом Піскуном.

Цьому передувала невелика нарада Наливайченка, Турчинова та Шемчука в стінах генпрокуратури, яку перервав прихід кількох десятків депутатів від партї Регіонів.

На питання, що вони планують робити у Піскуна, Наливайченко відповів: "відновлювати законність".

Водночас міністр внутрішніх справ Василь Цушко сказав, що треба дочекатися повернення в Київ прем’єра Віктора Януковича, яке має відбутися за півтори години.

"Прем’єр і Президент мають переговорити, і знайти вихід з ситуації", - заявив міністр.

Водночас депутат від партії Регіонів Сергій Кальцев у цей час сказав, що Наливайченко і Турчинов хотіли сам на сам переговорили з Піскуном.

"Такого не буде, хочете говорити – робіть це в присутності депутатів, щоб у нас все було прозоро і відкрито", - заявив депутат.

Через 5 хвилин як Наливайченко і Турчинов піднялись до Піскуна до них на поверх прийшли двоє дівчат з підносами з бутербродами.

Між тим Президент Ющенко збирає екстрену нараду силовиків. Прем'єр, який повертається до столиці теж збирає екстрену урядову нараду.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.