Регіонали назвали соціалістичний погром у ГПУ та нараду силовиків у гаранта - силовим захопленням влади. Суто більшовицький гумор

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 24.05.2007 19:50 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2967

Партія Регіонів перейшла на фальцети - у офіційному коментарі прес-служби нарада силовиків у Президента, яка відбулася після соціалістично-регіонального погрома в ГПУ, названа спробою силового захоплення влади.

“Екстрений виклик Президентом України В. Ющенком силовиків, у тому числі і міністра оборони Анатолія Гріценка, може свідчити про те, що сьогодні в Україні реалізується силовий сценарій захоплення влади. А якщо говорити просто: розпочато процес державного перевороту” - говориться у коментарі.

“Останні кадрові призначення в «силових» органах, знищення судової системи, правовий нігілізм і вседозволеність чиновників президентської канцелярії примушують нас із жалем повідомити - країна знаходиться за мить від встановлення диктатури. Президент Ющенко, використовуючи риторику демократа і ліберала, насправді виявився пересічним владолюбом, що дуже нагадує відомого чилійського диктатора Аугусто Піночета” - наголошують регіонали.

“Демократія за Ющенком - це філософія диктатора: карати неугодних, руйнувати право, порушувати закон і правити одноосібно. Виходячи з цієї логіки, недалеко і до масових арештів інакомислячих і публічних страт тих, хто не згоден, на стадіонах” - додає патетики прес-служба.

Масовка біля воріт ГПУ перед штурмом спецназу

Змість післямови. Ми, як і наші колеги-журналісти, неодноразово стикалися, так бимовити із специфічною інтепритацією подій прес-службою ПР. Однак, розуміючи специфіку праці наших колег, перед якими керівництво ПР ставить нетрадиційні, для сучасної України, завдання, можемо хіба що непозазрити.

Натомість дуже хотілося аби хоча б тією ж прес-службою(не кажучи про керівництво ПР) нам, сірим й неосвідченим, було роз'яснено, що ж робила масовка “прихильників” ПР біля Генпрокуратури, якщо такий-сякий Президент зненацька “вирішив захопити владу” в окремо взятому будинку ГПУ?

Також вельми цікаво було б почути партійно-регіональну версію щодо погрому у кабінеті Генпрокурора, а також про вивернуту валізу особистих речей співробітника Держуправління охорони. Хто ж кого там бив і що ламав?

А головне, хто ж викликав підмогу у особі Цушка та захопленого ним по-дорозі “Беркуту”, який вочевидь, відірвали від позапланових навчань міліцейського спецназу?

Але ми ще до ортимання відповідей, на які не сподіваємося, можемо цілком погодитися із твердженням “демократія в Україні в небезпеці”! І подякувати прес-службу за чудові фотодокументи.

Питання тільки в тому, від кого та небезпека виходить. Втім, народ у нас мудрий - він розбереться й сам.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.