Більшовицько-кримінальна буза в приміщенні ГПУ триває. А навколо - збирається традиційна проплачена масовка “народу”

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 25.05.2007 10:44 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2977

Балачки більшовицьких нардепів про “Альфу”, яка нібито вночі мала б штурмувати ГПУ, захоплену напередодні ними виявилися звичайнісінькою брехнею. Проте, Піскун та його нардепівсько-міліцейський фан-клуб не збираються полишати будинок. За неперевіреними даними, в середені йде знищення кримінальних справ.

Ніч у захопленому цушківцями та нардепами-більшовиками приміщенні ГПУ пройшла спокійно. Бійці УДО та “Титану” охороняли будинок разом. Ночували в ньому недоторкані тіла нардепів та колишнього генерального прокурора України.

Прокинувшись - нардепи, нібито, заходилися розширяти захоплену територію. А головне - поширювати чутки.

Так з ранку, серед журналістів, було поширено поширено чутки, що нібито нардепи-більшовики разом із “Титаном” силою витіснили УДО з третьго поверха ГПУ. А нардеп Чорновіл навіть жадав арешту начальника УДО Гелетея. Проте, у подальшому ці чутки не поки підтвердилися.

Сам Піскун вже з ранку поспілкувався із “обраними” журналістами, тобто до нього на прес-конференцію пропустили далеко не всіх. Він повідомив, що більше ночувати у ГПУ не буде, бо почувався нині зле. Піскун також сказав, що досі не отримав свого примірнику Указу Президента, а відтак його виконувати не буде. Навіть, якщо він його отримає - все одно не виконуватиме, поки не завершиться процедура його оскардження у суді.

А навколо ГПУ із самого ранку почала збиратися масовка “обуреної громадськості” із символікою партії Регіонів. Наразі їхня присутність обчислюється декількастами одиниць.

Поруч із ними з'явилися люди із символікою паламентської опозиції, але їхня чисельність менша за регіонально-більшовицьку. “Громадськість” пртилежних поглядів розділив кордон із бійців “Беркуту”.

Народний депутат від БЮТ Олег Ляшко щойно повідомив журналістів, що за його інформацією в приміщенні ГПУ відбувається активне знищення матеріалів кримінальних справ. Втім, він на власні очі цього не бачив і доказів цьому не має.

Тим часом, сьогодні зранку Президент Ющенко терміново збирає силовиків. Він також ініціював зустріч із прем'єром Януковичем.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.