Зеленський пояснив європейцям свою позицію щодо “Приватбанку”

Автор/джерело -  © DW



Дата публiкацiї - 5.06.2019 10:38 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=29793

Чутки про дефолт в Україні не відповідають офіційній позиції президента, наголосив Володимир Зеленський.

Президент України Володимир Зеленський вважає чутки про дефолт в Україні продуманими акціями, що не відповідають його офіційній позиції. Про це він заявив у вівторок, 4 червня, під час зустрічі з віце-головою Європейської Комісії Валдісом Домбровскісом, що відбулася в Брюсселі, повідомила адміністрація президента в соціальній мережі Twitter.

Також на зустрічі з Домбровскісом Зеленський прояснив свою позицію щодо ситуації навколо націоналізації "Приватбанку"та судових позовів колишнього співвласника банку Ігоря Коломойського, повідомили в адміністрації.

Нагадаємо, раніше український мільярдер Ігор Коломойський, зв’язки з яким закидають Зеленському, розповів в інтерв’ю діловому виданню Financial Times, що новому керівництву української держави було б доцільніше оголосити дефолт за суверенним боргом України за прикладом Аргентини та Греції.

Так само Коломойський називає незаконною націоналізацію "Приватбанку", співвласником якого він раніше був, та вимагає відшкодувати нібито завдану йому шкоду. Бізнесмен оцінює свої втрати від націоналізації банку в два мільярди доларів США.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.