У РФ Зеленський конкурує з Путіним за популярністю у інформаційному полі

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 2.08.2019 10:18 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=29968

Президент України Володимир Зеленський вийшов на друге місце в рейтингу політичних персон за кількістю згадувань у російській пресі, складеному «Системою комплексного аналізу новин» агентства «Інтерфакс».

У липні ЗМІ Росії політичної і фінансово-економічної спрямованості згадали українського президента 155 тисяч 878 разів.

За цим показником Зеленського випередив лише президент Росії Володимир Путін (296 тисяч 957).

Третє місце в цьому рейтингу посів американський президент Дональд Трамп - 94 761 разів, а п’ятий президент України Петро Порошенко став п’ятим - 53 279 разів.

До речі, чинний прем’єр Дмитро Медвєдєв посідає четверте місце у рейтингу - 61 058 згадок.

На шостому місці - речник Путіна Дмитро Пєсков - 22 579 разів. Далі у списку згадувань у російських засобах інформації президент Білорусі Олександр Лукашенко - 25 064 разів. Президент-утікач Віктор Янукович перебуває на восьмому місці - 22 633 рази.

Опозиціонер Олексій Навальний теж потрапив у "гарячу десятку" - його згадували трошки менше за Януковича - 21 937 разів.

Десятим у липневому рейтингу став мер Москви Сергій Скрябін - 21 121 разів.

Результат рейтингу визначається за кількістю документів зі згадуванням тієї чи іншої персони за вказаний період, що надійшли в СКАН з центральних і регіональних ЗМІ, інформаційних агентств, спеціалізованих та галузевих видань, ТБ і радіо, інтернет-сайтів.

СКАН - продукт Міжнародної інформаційної групи "Інтерфакс" - забезпечує користувачів оперативною інформацією і доступом до електронних архівів ЗМІ, надає унікальну можливість моніторингу і аналізу текстової інформації.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.