Мірошниченко назвав, хто стояв за більшовицькою бузою

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 27.05.2007 19:51 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3003

Головне досягнення на сьогоднішній день полягає в розв'язанні політичної кризи в Україні. Ситуація ні на мить не вийшла з-під контролю Прем'єр-міністра - і лідери домовилися, вважає нардеп-регіонал Мірошниченко.

Головне досягнення на сьогоднішній день полягає в розв'язанні політичної кризи в Україні. Це визначення круга домовленостей, який був представлений українському суспільству трійкою «Президент, Прем'єр-міністр і Голова Верховної Ради».

Таку думку члена фракції партії Регіонів Юрія Мірошниченко наводить прес-служба.

“Більше спекуляцій навколо дати виборів і пакету політичних домовленостей і правових підстав для проведення виборів не буде, - переконаний Мірошниченко. - Партія війни в оточенні Президента, по суті, програла. Я упевнений, що всі домовленості, які оповістили, будуть дотримані. Ситуація ні на мить не вийшла з-під контролю Прем'єр-міністра - і лідери домовилися».

На думку нардепа, сьогодні стало очевидним, що вибори пройдуть на законних підставах. «І, що саме головне, враховані всі вимоги, які були висунуті з боку Коаліції. Друге: що будуть внесені зміни до складу Центральної виборчої комісії, результати будуть захищені. Таким чином, політична воля українського народу буде представлена у вигляді нового складу парламенту».

“Нові законодавчі акти дозволять нам забезпечити прозорість, демократичність і захищеність виборів", - переконаний Мірошниченко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.