У російські окупаційні війська прибуває поповнення - випускники військових вишів

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 18.09.2019 15:14 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=30105

За повідомленням Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування ЗС РФ посилює підрозділи російських окупаційних військ на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях за рахунок призначення на первинні офіцерські посади випускників російських вищих військово-навчальних закладів.

Про це повідомив у щоденному зведенні щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил Дмитро Гуцуляк з пресцентру Міністерства оборони України.

Водночас, для підвищення рівня спеціальної підготовки диверсійно-розвідувальних груп та снайперських пар, через неконтрольовані Україною ділянки кордону продовжують прибувати військовослужбовці з елітних підрозділів спецпризначення ЗС РФ.

При цьому, як повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України, новоприбулі на окуповану територію кадрові російські військовослужбовці відрізняються вкрай негативним ставленням до місцевого населення, особливо до т.зв. “нових громадян Росії”, які працюють в системі тилового забезпечення противника. У зв’язку з цим зросла кількість застосування зброї при виникненні конфліктних ситуацій.

Зокрема, 15 вересня ц.р. при намаганні застосувати зброю у громадському місці під час суперечки з представниками т.зв. “місцевих правоохоронних органів”, було важко поранено російського окупанта.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.