Мороз теж розповів про протиріччя. Але пленароне засідання буде

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 29.05.2007 11:37 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3012

Найперше Верховна Рада України має проголосувати за зміни до Державного бюджету на 2007 рік. Поки не відома доля законопроектів, які ухвалили збори нардепів-більшовиків.

Мороз наголосив, що розгляд законопроекту про підвищення пенсій та зарплат у першочерговому порядку необхідний тому, що з 1 червня вже мають здійснюватися виплати збільшених зарплат та соціальних виплат.

Він також зазначив, що необхідно внести і зміни до держбюджету в частині, що стосується фінансування виборів.

Також Мороз зазначив, що є дві точки зору щодо прийнятих з 2 квітня по 29 травня Верховною Радою законів. За його словами, частина парламенту вважає, що ВР не працювала у цей період, а інша частина вважає, що закони прийняті.

На думку Мороза, для зняття всіх питань необхідно легітимізувати прийняті парламентом закони. Він запропонував однією постановою підтвердити голосування по цих законах. При цьому Мороз зазначив, що можна голосувати по кожному закону окремо, «але це займе багато часу», оскільки ВР за даний період прийняла 53 закони.

Голова ВР також наголосив на тому, що необхідно внести зміни до закону про реєстр виборців, скоротивши на два тижні дату його введення. Він нагадав, що згідно із законом реєстр виборців має бути розроблено до 1 жовтня.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.