БЮТ планує з'їзд після закінчення останньої пленарної сесії

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 29.05.2007 12:31 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3015

Блок Юлії Тимошенко проведе міжпартійний з’їзд одразу після того, як буде прийнятий весь пакет документів, необхідний для проведення дострокових виборів до Верховної Ради.

Про це сьогодні на брифінгу для преси повідомила лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

Вона нагадала, що на цьому з’їзді планується розглянути питання щодо дострокового припинення повноважень народних депутатів від БЮТ. При цьому Юлія Тимошенко наголосила, що всі депутати фракції БЮТ вже написали необхідні заяви.

«Заяви подані мені, але адресовані на ім’я Верховної Ради», - додала вона.

Між тим, сьогодні після проведення прогоджувальної ради, спікер Олександр Мороз заявив журналістам, що не бачив жодної заяви від депутатів опозиційних партій про складення ними повноважень.

Раніше члени більшовицької коаліції неодноразово публічно заявляли, що складення повноважень депутатами-опозиціонерами - пропагандистський трюк. Втім, вони і Мороз персонально, також заявляли й про танки, які нібито сунуть на парламент, і про спецназ, який нібито ось-ось десантується на парламентський дах, і про те, що дострокові вибори неможливі. Як показало життя - в частині пропагандистських блефів(якщо не називати речі їхніми іменами) більшовикам не існує конкуренції. Незалежно від песоналій.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.