Свистопляска навколо ГПУ триває. Поки що у судах, без маски-шоу

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 29.05.2007 14:04 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3018

Звернення Піскуна до Шевченковського суду засвідчило, що попередній ведикт правосуддя був липовим. Так вважають у Президента.

Звернення С. Піскуна до Шевченківського районного суду м. Києва щодо скасування Указу Президента № 469/2007 «Про визнання таким, що втратив чинність, Указу Президента України від 26 квітня 2007 року № 357» свідчить про те, що ухвали та постанови Солом’янського районного суду м. Києва, якими суд зобов’язав припинити протиправні дії щодо призначення та звільнення Генерального прокурора, є «липовими».

На цьому наголосив заступник Глави Секретаріату Президента Ігор Пукшин, повідомляє прес-служба.

При цьому Пукшин підкреслив, що «заявник чітко усвідомлює, що постанова і ухвала Солом’янського райсуду винесена суддею Солом’янського районного суду м. Києва Володимиром Скориком одноособово». Ігор Пукшин наголосив, що відповідно до чинного законодавства питання оскарження дії чи бездіяльності Кабінету Міністрів, Президента чи інших органів центральної виконавчої влади слухається судом у кількості трьох суддів. «А він це зробив одноосібно. Зазначені документи однозначно незаконні», – сказав заступник Глави Секретаріату.

Ігор Пукшин також додав, що на сьогодні у Вищій раді юстиції порушено питання щодо звільнення Скорика з посади судді.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.