Російські війська інтенсивно вдосконалюють систему фортифікаційних споруд

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 29.11.2019 14:19 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=30300

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, російські окупанти продовжують інтенсивні роботи з удосконалення фортифікаційного обладнання передових позицій з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ.

Про це, під час щоденного зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил, повідомив Михайло Шаравара з пресцентру Міністерства оборони України.

Зокрема, в авральному порядку здійснюється облаштування позицій і інших інженерних об’єктів, у т.ч. для їх використання у зимовий період.

Крім того, ворогом встановлюються додаткові мінно-вибухові загородження з використанням заборонених міжнародними конвенціями протипіхотних мін та саморобних вибухових пристроїв, у т.ч. поза межами позицій. При цьому, для мінування окремих ділянок території окупанти використовують міни, вилучені під час розмінування місцевості у районах відведення військ.

Недотримання російськими найманцями заходів безпеки у ході мінування та інженерного обладнання об’єктів на передових позиціях призвело до їх загибелі та поранень у 3 омсбр, 9 омсп 1 АК, 2 та 4 омсбр 2 АК ЗС РФ.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.