Нашоукраїнці знають про плани більшовиків і люб'язно їх розголошують

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 30.05.2007 17:36 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3046

Бльшовики й не думають виконувати політичні домовленості, досягнуті із врегулювання кризи. Вони думають, як зірвати вибори і продовжити комфортний дерибан у владі.

“Зараз реалізується системний сценарій, спрямований на зрив домовленостей між Президентом, прем’єром і головою ВР про завершення політичної кризи та проведення позачергових парламентських виборів 30 вересня цього року”, - сказав в інтерв’ю перший заступник голови Центрвиконкому партії “Наша Україна” Ігор Жданов.

За словами Жданова, є три головні елементи цього сценарію. “Перший – це активізація ролі ПППУ з метою недопущення рішення ЦВК щодо остаточного “обнулення” списків кандидатів у народні депутати від “Нашої України”, - сказав Жданов. - Це може призвести до того, що місця тих народних депутатів від “Нашої України”, які складуть свої повноваження займуть кандидати від ПППУ, які знаходяться зараз в цьому списку.”

За словами Жданова, другим елементом є забезпечення рішення Печерського суду, яким буде скасована постанова ЦВК щодо обнулення кандидатських списків БЮТ. “Це призведе до аналогічних попередньому випадку наслідків”, - зауважив Жданов.

“Третій елемент – це підкуп народних депутатів, - зазначив Жданов, додавши, що за його інформацією народним депутатам-“нашоукраїнцям” пропонується до п’яти мільйонів доларів за те, щоб вони відкликали свої підписи під заявою про вихід із фракції і складання депутатських повноважень. “Таким чином “антикризовики” намагаються зірвати той сценарій і не допустити складання 150 депутатських мандатів, а у випадку таких дій “завести” інших кандидатів у депутати,” – переконаний він.

“На думку представників коаліції це унеможливить визнання ВР неповноважною і нелегітимною та призведе до зриву виборів 30 вересня цього року”, - вважає Жданов.

“Відповідальні політичні сили повинні усвідомити, що зрив домовленостей призведе до адекватних рішучих дій щодо забезпечення виконання указів Президента про дострокове припинення повноважень ВРУ, - наголосив Жданов. - І навіть якщо у ВР цього скликання буде створена лже-фракція “Нашої України”, це призведе лише до абсурдизації політичного процесу, і остаточної делегітимізації ВР п’ятого скликання”.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.