Постраждала від дій «Беркуту» на Фіналу Кубку дівчинка Наталка зустрілася із Ігорем Суркісом і Сергієм Ребровим

Автор/джерело -  © White-Blue.kiev.ua



Дата публiкацiї - 30.05.2007 21:33 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3049

В ході зустрічі з Наталкою і президент «Динамо» і капітан команди запевнили Наталку, що з боку клубу буде надано потужну юридичну допомогу для захисту її прав, встановлення винуватців її побиття та їх покарання.

Як стало відомо редакції сайту White-Blue.kiev.ua, постраждала внаслідок злочинних дій «Беркуту» на матчі 27 травня дівчинка Наталка (фото і відео, де «бійці Беркуту» б’ють цю дитину обійшли весь світ) зустрілася 30 травня ввечері із президентом ФК «Динамо Київ» Ігорем Суркісом і капітаном команди Сергієм Ребровим.

В ході зустрічі з Наталкою і президент «Динамо» і капітан команди запевнили Наталку, що з боку клубу буде надано потужну юридичну допомогу для захисту її прав, встановлення винуватців її побиття та їх покарання. Окрім цього дівчинці буде надано медичну допомогу та допомогу в оздоровленні організму дитини, що постраждала від кийків «сміливців» з «Беркуту».

Керівництво ФК «Динамо Київ» налаштоване дуже рішуче. Останній випадок із побиттям фанатів київського клубу став тим рубіконом, за яким вже нема шляху для компромісів зі сторони клуб та вболівальників. Треба докорінно щось змінювати у роботі міліції на стадіонах. Якщо не буде встановлено справедливість у цьому конкретному випадку із Наталкою, та взагалі, з боку МВС не буде докладено зусиль для зміни цієї системи – керівництво клубу буде виносити питання на міжнародний рівень.

Відео, де видно як кілька мразей з "Беркуту" наносять дитині удари кийками. Відомий "речник МЗС" Стогній (в якого в самого росте дочка) в прямому ефірі "5-го каналу" заявив, що якби її били, то вона не вставала б, а це ніби так, "психологічна атака", за його словами.


Побиття зафіксовано телекамерою ФК “Динамо”:


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.