Жахи Хічкока на вулицях Москви

Автор/джерело -  © «Аратта-Україна»



Дата публiкацiї - 31.05.2007 00:08 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3053

На північному сході Москви зграя ворон напала на співробітників і вихованців дошкільного дитячого закладу, розташованого на Сухонській вулиці.

Кадр з фільму “Птахи” Альфреда Хічкока

У адміністрації дошкільної установи уточнили, що птахи напали на трьох співробітниць і дітей - вони серйозно не постраждали, повідомляє Lenta.ru.

"На місці інциденту знаходяться дільничний, пожежний розрахунок і рятувальники МНС. Пожежники водяними струменями намагаються прогнати ворон, гнізда яких знаходяться на деревах на території дитячого садка", - повідомили в правоохоронних органах.

Там відзначили, що зазвичай в кінці травня ворони виводять пташенят і тому можуть бути особливо агресивними. "Ми вважаємо, що птахи таким чином захищають своїх пташенят".

Цього ж дня, в Дюртюлінському районі Башкирії зграя ворон напала на групу дітей з дитбудинку, що перебували на прогулянці. 49-річній виховательці, що намагалася захистити дітей, птахи до крові скльовали руки.

Дільничний лейтенант міліції, який прибув на місце події, був вимушений кілька разів вистрілити в повітря, тільки після цього ворони відлетіли. "Комсомольська правда" у свою чергу пише, що це були не ворони, а граки.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.