Відпочинок в Криму знову подорожчав

Автор/джерело -  © УРА-Інформ



Дата публiкацiї - 31.05.2007 00:46 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3054

Цього року, в порівнянні з минулим 2006-им, ціни в Криму підвищилися в межах 10-15%. Про це 30 травня заявив голова Всеукраїнської асоціації туроператорів Ігор Голубаха під час прес-конференції в Києві.

Причина чергового подорожчання, за словами голови Всеукраїнської асоціації туроператорів, криється в тому, що по всій країні, у тому числі і в Криму, зросла вартість енергоносіїв і паливно-мастильних матеріалів.

Проте Голубаха упевнений, що це ні яким чином не позначиться на кількості туристів. Втім, не злякає охочих відпочити на кримському побережжі і політична криза.

- Минулого року самі кримчани налякали російських туристів своїми маніфестаціями і протестами. А вже цього року кримські туроператори, при відвідинах виставок в Берліні, Росії і інших країнах відмітили підвищення інтересу до Криму. Вже в травні, в порівнянні з минулим роком, російських туристів було більше на 5-10%, – заявив Голубаха.

Відпочинком в Криму починають також цікавитися туристи з Прибалтики, Молдови, Білорусі, Казахстану і Узбекистану.

- Крім того, збільшилася кількість туристів з Німеччини, також був проведений прес-тур для англійських туроператорів і журналістів. Ми чекаємо, що цього року відпочиваючих з Англії буде більше, - висловив надії Глава Всеукраїнської асоціації туроператорів.

Проте, не дивлячись на кількість туристів, перед українськими туроператорами все так само гостро стоїть проблема непрофесіоналізму обслуговуючого персоналу в Криму. По словах, Голубахи на побережжі було проведено декілька семінарів за рішенням цієї проблеми.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.