Show must go on. Президент дав зРаді ще одну добу

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 31.05.2007 10:17 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3056

Президент Ющенко вніс зміни в Указ від 29 травня та відбув до Хорватії із офіційним візитом.

Сьогодні Президент Ющенко дав більшовикам у парламенті, будемо сподіватися, останній шанс - він продовжив термін на прийняття законів, які забезпечуватимуть проведення дострокових виборів, ще на добу.

Відповідний Указ розміщено на офіційному сайті Глави держави.

Між тим, судячи із результативності учорашнього засідання та самого перебігу парламентської дискусії, надій, що більшовики врешті ухвалять щось корисне для українців, а не кремлівських спонсорів, майже не існує.

Можна припустити, що це вже зрозумів Президент Ющенко, залишивши політиків самим розгрібати політичне сміття у парламентській залі.

Сьогодні Президент України Віктор Ющенко разом з дружиною пані Катериною Ющенко відбув з дводенним офіційним візитом до Республіки Хорватія.

Під час поїздки Главу держави супроводжують міністр закордонних справ Арсеній Яценюк, міністр освіти і науки Станіслав Ніколаєнко, міністр охорони здоров’я Юрій Гайдаєв, заступник Глави Секретаріату Президента Олександр Чалий, голова Київської ОДА Віра Ульянченко, голова Державної митної служби Олександр Єгоров.

Заплановано, що в четвер, 31 травня, у Загребі Глава Української держави проведе зустріч зі своїм хорватським колегою Степаном Месичем, після якої відбудуться українсько-хорватські переговори в розширеному складі. Сторони підпишуть ряд двосторонніх документів.

До підписання готується План дій Україна – Республіка Хорватія в політичній, торговельно-економічній та гуманітарній сферах на 2007-2008 роки, Угода між Кабінетом Міністрів України та Урядом Хорватії про взаємну допомогу в митних справах, Програма співробітництва в галузі освіти, науки і технологій між Міністерством освіти і науки України та Міністерством науки і технологій Хорватії, Спільна заява міністрів закордонних справ України і Хорватії, а також Меморандум про співробітництво Наукового товариства ім. Тараса Шевченка у Львові та Матиці хорватської у Загребі.

Цього ж дня Президент України проведе зустріч з головою Хорватського Сабору (парламенту) Володіміром Шексом та виступить перед депутатами Сабору.

Увечері Глава Української держави проведе зустріч з Головою Уряду Хорватії Іво Санадером.

На п’ятницю, 1 червня, запланована участь Президента Ющенка та С. Месича в роботі українсько-хорватського бізнес-форуму.

Крім того, Глави держав відкриють у Загребі виставку української художниці Марії Примаченко.

Президент Ющенко також поспілкується з українською громадою Хорватії.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.