Донбас залишається лідером по кидалову. Працювати там зовсім не означає отримати зарплатню

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 31.05.2007 13:57 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3059

Протягом квітня заборгованість із заробітної плати в Україні скоротилася на 45 млн. грн. і станом на 1 травня цього року становить 835 млн. грн. Лідером із невиплат - впевнено залишається Донеччина.

Про це повідомив Державний комітет статистики.

Лідером із заборгованості й далі залишається Донецька область – 185,5 млн.грн. При цьому протягом квітня заборгованість із зарплатні на Донеччині скорочено майже на 20 млн. грн.. Поряд з Донецькою лідерами щодо заборгованості залишаються Луганська (91,8 млн. грн.) Харківська (65,8 млн. грн), Дніпропетровська (42,6 млн. грн..) області та АР Крим (49, 6 млн. грн..).

Найменший рівень заборгованості в Закарпатській (3,4 млн. грн..), Волинській (4,5 млн. грн), Чернівецькій(4,8 млн. грн) та Івано-Франківській (7,6 млн. грн) областях.

При чому в Закарпатській та Івано-Франківській областях вона незначно зросла протягом квітня.

Заборгованість в м. Києві зросла за останній місяць з 8,6 до 9,7 млн. грн..

Від “Аратти”: як на нас - то не дивно, що території, де абсолютну владу мають регіонали із класовоблизькими політичними союзниками, про законні інтереси громадянина ведеться лише пропагандистська тріскотня.

Насправді, кримінально-більшовицька влада ніколи не думала про народ, який завжди був у стані робочого бидла, якому хазяїн не надає навіть пристойного стійла. Бо найпокірливіший люмпен - це напівголодний люмпен. Бо він буде за крихти цілувати руки хазяїну та їсти собі подібних.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.