Більшовикам не потрібен імперативний мандат. Як і будь-яка відповідальність за результати володарювання

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 31.05.2007 14:12 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3060

Верховна Рада не підтримала внесення змін до регламенту ВР, згідно з якими до складу коаліції не можуть входити депутати з інших фракцій, що не є членами коаліції, чи які є позафракційними.

Крім того до регламенту пропонувалося внести наступні формулювання: "Коаліція формується виключно депутатськими фракціями протягом одного місяця з дня відкриття першого засідання новообраної ВР або протягом місяця з дня припинення діяльності попередньої коаліції".

"Не припускається включення до її складу депутатів, які не входять до складу фракцій, що сформували цю коаліцію, а також ті депутати, що за рішенням відповідних фракцій виключені зі складу цих фракцій", - додавалось у проекті постанови.

Також, згідно зі змінами, народний депутат мав би входити до складу тієї фракції партій і блоків, за виборчими списками яких його було обрано до парламенту.

Голова Верховної Ради Олександр Мороз закликав не робити з голосування трагедії, "оскільки слово в слово це вже все є в існуючому регламенті".

"Хто каже, що немає, той пропустив засідання 6 квітня, коли це все було проголосовано", - зауважив він.

Як відомо, у середу депутати розглядали зміни до закону про статус народних депутатів, якими пропонувалось введення імперативного мандату, однак вони їх також не підтримали.

Від “Аратти”: як бачимо на практиці більшовицьке слово і навіть документ, за підписом їхнього лідера - аж нічого не означає. Тобто, пацан дав слово - пацан його забрав.

Зовсім нещодавно, і це бачила уся Україна, коаліційні лідери буквально “мамою клялись”, що більше не будуть рекрутувати у більшість нардепів із іниших фракцій. Ан зась - як тоді бути? Невже відмовитися назавжди від омріяних 300 рекрутів, кнопконатискання яких узаконить кримінальну вакханалію?

Ну, ні. Це вже не по-більшовицькому.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.