Командування армійських корпусів 8-ї армії РФ приховує масштаби епідемії

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 9.04.2020 19:39 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=30639

За повідомленням Головного управління розвідки Міністерства оборони України, російські окупаційні адміністрації продовжують приховувати факти поширення захворювання на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях.

Про це, під час щоденного зведення щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил, повідомив Дмитро Гуцуляк з пресцентру Міністерства оборони України.

Представники т.зв. «силових структур» вилучають історії хвороб померлих та попереджують медичний персонал про притягнення до «кримінальної» відповідальності за розголошення інформації, у т.ч., що більшість інфікованих протягом березня поточного року відвідували РФ через неконтрольовані Україною ділянки кордону.

При цьому, Росія продовжує процес паспортизації населення окупованих територій Донбасу. З початку квітня ц.р. до Ростовської області РФ та у зворотному напрямку спеціальними автобусними рейсами перевезено понад 2 тис. осіб.

За даними розвідки, зазначені дії призводить до погіршення епідеміологічної ситуації на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.