Більшовики затягують прийняття законів ще на 2-3 дні

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 31.05.2007 17:44 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3066

Народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів Тарас Чорновіл припускає, що Верховна Рада сьогодні не встигне прийняти всі документи, необхідні для проведення дострокових парламентських виборів.

Про це він заявив журналістам у парламенті.

В той же час, депутат-регіонал запевнив, що більшість законопроектів Коаліція готова прийняти. Проте для цього знадобиться ще 2-3 дні.

Зокрема, Тарас Чорновіл нагадав про необхідність прийняти, крім виборчих, законопроекти, необхідні для вступу України у ВТО. Також, за його словами, ВР повинна проголосувати за бюджетну резолюцію наступного року.

Крім того, Чорновіл підкреслив, що в парламенті до цих пір зберігається нерозуміння щодо Закону про статус народного депутата в частині імперативного мандата.

Він повідомив, що БЮТ як і раніше наполягає на ухваленні свого законопроекту, з чим не погоджуються коаліційні сили. Що стосується Кодексу адміністративного судочинства, то Коаліція готова вести обговорення змін.

Як повідомлялося раніше, сьогодні більшовики заблокували прийняття законів щодо імперативного мандату нардепів. Прийняття цих законів є принциповою позицією політичного врегулювання, досягнутих на переговорах Президента Ющенка, прем'єра Януковича та спікера парламенту Мороза.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.