Більшовики волають про отруєння Цушка. Хоча сам факт так і не знайшов підтвердження

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 1.06.2007 14:34 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3080

Народний депутат від фракції КПУ Петро Цибенко переконаний, що до можливого отруєння Міністра внутрішніх справ Василя Цушка причетне керівництво СБУ, РНБО і Секретаріату Президента.

Про це він заявив сьогодні з парламентської трибуни.

За словами Цибенка, інформація про те, що глава МВС отримав інфаркт міокарда внаслідок отруєння з кожним днем підтверджується все більше. «За всім цим відчувається безжальна професійна рука спецслужб. Зокрема СБУ, попереднє керівництво якої досі підозрюється в отруєнні Ющенка, РНБО, особливо після приходу в його керівництво таких “грандіозних” фігур, як Плющ і Турчинов, ну і, звичайно, сумно відомого останнім часом Секретаріату Президента», - відзначив Цибенко. “Це варварська помста людині за те, що вона не перейшла на бік путчистів і відмовилася виконувати злочинні розпорядження Ющенка”, – підкреслив Цибенко.

Як повідомлялося, 26 травня Цушко був госпіталізований з діагнозом «інфаркт міокарда».

31 травня ДГЗ МВС повідомив, що у зв’язку з погіршенням стану здоров’я Цушко реанімаційним літаком був транспортований в німецьку клініку. Таке рішення було прийняте сім’єю міністра після консультацій з лікарями.

Голова Верховної Ради V скликання Олександр Мороз висловив надію, що Василь Цушко через 2-3 тижні приступить до виконання обов’язків Міністра внутрішніх справ України.

Наразі будь-якого переконливого підтвердження версії про отруєння лікарями не встановлено, не підтверджують цю версію і у ДГЗ МВС.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.