БЮТ надала політичну оцінку зрадникам

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 1.06.2007 14:54 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3081

Блок Юлії Тимошенко виступив із завою щодо виступу колишнього свого члена із парламентської трибуни.

“Вимагаючи на колінах місця у прохідній частині списку Партії регіонів, Володимир Олійник і йому подібні політичні істоти, для яких немає нічого святого ані в питаннях моралі, ані в честі і людській гідності, сьогодні готові роздертися на шматки, щоб тільки потрапити у наступний парламент. Саме тому сьогодні з трибуни Верховної Ради і в засобах масової інформації вони несуть ахінею, щоб тільки вислужитися, довести свою відданість і ціною ганьби знову отримати депутатський мандат, який виявився для них вищою цінністю.”- говориться у заяві БЮТ, розповсюдженої прес-службою.

“Блок Юлії Тимошенко заявляє, що всі члени нашої фракції написали свої заяви про складання депутатських мандатів свідомо, витримавши жорсткий психологічний тиск з боку коаліції, не піддавшись репресіям і спокусам мільйонних хабарів. Але зрадникам, які звикли міряти інших людей за власним підлим нутром, важко зрозуміти, що в політиці може існувати честь, порядність і відповідальність перед виборцями.” - підкреслюється у заяві.

“На щастя, ренегатство і зрада ніколи не були в пошані в українського народу. Рано чи пізно, але люди і історія давала їм свою оцінку. І сьогодні відбувається закономірний процес, коли зграї політичних невдах і аутсайдерів переходять в опозицію до власного народу, суспільної моралі і загальнолюдських принципів.

Ніякі істерики нових рекрутів Партії регіонів не зупинять дострокових виборів, на яких народ очистить країну від олійників, ковтуненків і поліщуків. З цим страхом, з тремтячими колінами і надривним голосом зрадники доживають останні дні в українській політиці.

З цим Блок Юлії Тимошенко вітає всю країну.” - говорится у заяві.

Як відомо, сьогодні із трибуни парламенту виступив колишній нардеп із фракції БЮТ із винуватив Юлію Тимошенко у тиску на нардепів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.