Маас говоритиме в Києві про Донбас і реформи в Україні

Автор/джерело -  © DW



Дата публiкацiї - 21.08.2020 19:45 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=30932

Глава МЗС ФРН Гайко Маас здійснить візит до України 24 серпня. Він зустрінеться зі своїм українським колегою Дмитром Кулебою, а також із президентом і прем’єром України.

Міністр закордонних справ Німеччини Гайко Маас (Heiko Maas) під час одноденного візиту в Україну, що відбудеться 24 серпня, говоритиме з українським керівництвом про пошуки вирішення конфлікту на Донбасі й реформи українського уряду. Про це в п’ятницю, 21 серпня, повідомила пресслужба МЗС ФРН.

Згідно з повідомленням, керівник німецького дипломатичного відомства під час візиту до Києва у День Незалежості України зустрінеться зі своїм українським колегою Дмитром Кулебою. Потім за підсумками зустрічі в українському МЗС планується провести спільну пресконференцію.

Після цього Гайко Маас проведе перемовини з президентом України Володимиром Зеленським і прем’єр-міністром України Денисом Шмигалем. "Темами переговорів серед іншого будуть подальший курс дій в "нормандському форматі" з метою врегулювання конфлікту на Сході України і програма реформ українського уряду", - зазначається в повідомленні пресслужби зовнішньополітичного відомства Німеччини.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.