СММ ОБСЄ не підтверджує припинення вогню російськими військами

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 27.08.2020 19:46 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=30941

Станом на 19:30 26 серпня 2020 року за східноєвропейським часом СММ зафіксувала десять порушень режиму припинення вогню в Донецькій області та жодного в Луганській.

За попередній звітний період Місія зафіксувала десять порушень режиму припинення вогню в Донецькій області та одне в Луганській.

Місія втратила просторовий контроль над одним із своїх міні-безпілотних літальних апаратів, після того як вона зазнала перешкод сигналу, пролітаючи над районом роз’єднання поблизу Петрівського.

Внаслідок вибуху гранати у місті Кіпуче Луганської області постраждав хлопчик.

СММ продовжувала моніторинг районів розведення поблизу Станиці Луганської, Золотого та Петрівського. У вечірній та нічний час БПЛА далекої дії СMM помітив людей у ​​двох останніх зонах розведення.

Місія сприяла та контролювала дотримання локалізованих режимів припинення вогню, щоб забезпечити ремонт та експлуатацію критичної цивільної інфраструктури.

СММ продовжувала стежити за ситуацією серед цивільного населення на тлі спалаху COVID-19, в тому числі на контрольно-пропускному пункті в’їзду-виїзду та відповідному блокпосту збройних формувань у Луганській області.

Свобода пересування місії продовжувала обмежуватися.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.