Політики і народ живуть у різних вимірах. Так вважають у Луценка

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 4.06.2007 11:11 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3098

Політиків, що сьогодні при владі турбують проблеми, які мало цікаві народу. Ті проблеми, які мусують политики із обох сторін - є надуманими ними самими. Луценко закликав виборців позбавити владу від таких представницьких сил.

"Люди мають право відстоювати свої політичні уподобання, але і політичні сили, які вирішили, що та чи інша область є їхньою монопольною політичною вотчиною, м'яко кажучи, помиляються", – так прокоментував Юрій Луценко події в Миколаєві у зв'язку з виступами прихильників ПСПУ.

Нагадаємо, що сьогодні "Народна самооборона" в рамках всеукраїнської акції "Народний наступ" відвідала Миколаївську область. Мітинги пройшли в Баштанці, Южноукраїнську та Первомайську.

"Ми проїхали всю Україну, і східну, і західну, і, власне, бачили, що українців турбують однакові проблеми, а зовсім не ті, надумані, які експлуатують і помаранчеві, і біло-сині політики", – зазначив Юрій Луценко, виступаючи на мітингу в Первомайську, повідомляє прес-служба блоку.

Він відзначив, що українців турбують не так проблеми НАТО, мови, Москви чи ЄС, як якість і стандарти сьогоднішнього життя. "Якщо знову до влади прийдуть ті самі політики, які будуть ділити Україну на москалів і бандерівців, на православних і католиків, то ми знову отримаємо гостру політичну кризу. Тому ми пропонуємо, щоб виборці не голосували за ті політичні сили, якщо їх влаштовує нинішнє життя і нинішня політика", – наголосив Юрій Луценко.

На центральній площі Первомайська зібралося майже 4 тисячі мешканців. На початку акції виступив гурт "Мандри".

Мітинг закінчився традиційним розгортанням прапора "Народної самооборони", який побував у майже всіх обласних центрах, а тепер мандрує райцентрами України.

У цей же час збоку сцени розташувалися близько три десятки прихильників ПСПУ, які намагалися пікетувати готель "Інгул" у Миколаєві, де відбулася прес-конференція лідерів "Народної самооборони". Вони створювали шумові ефекти, чим намагалися перешкодити виступаючим зі сцени керівникам Самооборони.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.