У столиці черговий переділ власності. Вбито директора радіоринку, вбивць, як завжди, не затримали

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 5.06.2007 15:01 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3114

Сьогодні в обідню пору в Солом’янському районі Києва на вул. Ушинського на території міського радіоринку вбито його директора, 1965 року народження.

Про це повідомили Центр зв’язків з громадськістю ГУ МВС України в м. Києві.

Крім того, як зауважили у ЦГЗ, за попередніми даними о 12.47 по лінії «02» надійшов виклик, що на території ринку «Караваєві дачі» лунають постріли.

О 13.04 до місця виклику виїхала оперативна група, яка підтвердила цю інформацію, а зокрема, що в приміщенні адміністрації ринку знайдено мертвим його директора.

У ЦГЗ додали, що за попередніми даними, у вказаний час до приміщення адміністрації ринку, де проводилась нарада, зайшли два невідомі чоловіки у темних окулярах,одягнені у чорний одяг, коротко острижені, які наказали всім присутнім лягти на підлогу, а директору ринку - встати. Після того, як їх вимога була виконана, вони здійснили близько 9 пострілів (за попередніми даними, в директора і один контрольний в голову).

Наразі на місце події виїхали керівники київської прокуратури та главку столичної міліції.

Найцікавіше те, що поруч із радіоринком, буквально в 10-15 метрах розташовано опорний пункт міліції, де постійно знаходяться декілька озброєних співробітників райвіділку міліції, а також не менше трьох також озброєних співробітників ППС МВС. Дуже дивно, що озброєні міліціянти мирно чекали оперативну групу, замість того, щоб затримати злочинців, принаймні хоч намагатися це зробити.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.