У Тернополі вже з'явилися листівки-брехунці. Місцева БЮТ звернулася до СБУ та МВС аби знайти їхнього автора

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 5.06.2007 17:00 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3116

У Тернополі вже почали промивати мозки виборцям - масово з'явилися анонімні листівки про Цушка-рятівника України. Зрозуміло, від запроданців-опозиціонерів та підступного диктатора-гаранта. Місцева БЮТ за допомогою СБУ та МВС встановлює авторський колектив та замовників фальшивки.

“Останніми днями в районах Тернопільської області з’явилися листівки, що містять неправдиву інформацію щодо отруєння міністра внутрішніх справ Василя Цушка. На чорному фоні листівки зображені Президент України Віктор Ющенко та лідери опозиції Юлія Тимошенко і Юрій Луценко. Під змонтованими фотознімками напис: „ Хто отруїв Цушка!? За те, що Цушко не дав ввести в Київ танки, йому підсипали отрути”. Прикро, що політичні сили, які через зраду їх лідерів втратили довіру серед населення, партизанським способом пробують облити брудом непричетних до цієї події осіб, а зокрема лідера партії «ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко”. - говориться у заяві, розповсюдженої прес-службою.

У заяві наголошується, що партійні лідери, які зганьбили себе зрадою виборців, сьогодні побоюються напряму зусрітися із народом, а тому поширюють такі брудненькі листівочки із відвертою брехнею.

“Варто зазначити, що перед так званим отруєнням міністра внутрішніх справ доступ до пана Цушка мали лише його підлеглі, однопартійці та „коаліціянти”. - говориться у документі.

У заяві повідомляється, що Тернопільська БЮТ звернулася до правоохоронних органів, щоб ті встановили авторство цієї ананімної листівки. “Аби встановити осіб, що розповсюджували дану пропоганду, голова Тернопільської обласної організації партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» Василь Деревляний звернувся з заявами до міліції та СБУ області. Ці люди будуть покарані за законом за брудну неправдиву пропоганду”.

Слід зазначити, що не тільки у Тернополі, а й у столиці днями почали з'являтися графіті подібного змісту. Це - робить очевидним той факт, що пропагандистська кампанія організована, при чому із одного штабу. І абсолютно неважно здогадатися, хто за нею стоїть.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.