Кириленко побачив “судорги” коаліції. На прикладі Мороза

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 6.06.2007 11:07 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3122

Якщо коаліція не хоче визнавати парламент неповноважним - це пряме порушення досягнутих домовленостей. Але це вже не стане перешкодою для проведення дострокових виборів відповідно до Указу Президента, вважає лідер НУ.

"Те, що правляча коаліція ніяк не хоче визнавати парламент неповноважним, коли в ньому менше ніж 2/3 обраних депутатів – це погано і це ревізія домовленостей, які мали місце 27 травня між Президентом, прем'єром та спікером", - заявив лідер “Нашої України” В’ячеслав Кириленко.

"Головним чином таку ревізію проводить голова Верховної Ради Олександр Мороз, який у жодному випадку не зацікавлений у дострокових виборах", - переконаний Кириленко.

"Але нас турбує те, що тепер це відбувається попри будь-які рішення, які нами виконані і не визнаються коаліцією, хоча зроблені на їхню вимогу", - додав лідер "Нашої України".

"Зараз ми спостерігаємо лише політичні судороги у частини правлячої коаліції, яка не хоче розлучатися зі зручними кріслами, привабливими портфелями і не хоче іти під оцінку виборців. Але для нас вони не є перешкодою для проведення позачергових виборів, які відбудуться 30 вересня цього року згідно з указом Президента Ющенка", - наголосив Кириленко.

"Якщо Олександр Мороз робить заяви з приводу того, що частина депутатів "Нашої України" можуть відкликати свої заяви про складення депутатських повноважень, нехай назве хоч одне прізвище народного депутата з фракції "Наша Україна", який відкликав свою заяву", - сказав Кириленко.

"Якщо він не може назвати ці прізвища, нехай перестане дезінформувати громадськість. Нас це починає обурювати", - додав лідер "Нашої України".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.