Рішення про входження в коаліційний уряд Кінах ухвалив із порушенням Статуту

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 6.06.2007 16:53 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3131

Не всі кандидати в нардепи від ПППУ згодні бути штрейхбрехерами.

“ПППУ, яка на парламентських виборах увійшла в блок “Наша Україна”, зробила ряд кроків, які відповідно до статуту партії незаконні та нелогічні . Зокрема, питання про входження до коаліції, слід було вирішувати на з’їзді партії, проте з’їзду з цього питання не проводилося”, - повідомив голова Івано-Франківської обласної організації ПППУ Остап Дзеса.

“Рішення, прийняті фракцією “Наша Україна”, про складання депутатських повноважень є абсолютно законними і легітимними. Абсолютно очевидно, що ці рішення сприятимуть розвитку демократичних процесів в Україні”, - переконаний він.

“Наміри представників ПППУ робити зараз наступний антизаконний крок і писати заяви на входження до ВР замість вибулих депутатів від “Нашої України”, які добровільно склали свої повноваження, є неприпустимими і суперечать демократичним процесам”, - вважає Дзеса.

“Навіть мови не може бути, щоб я обговорював це питання і категорично не дам згоди на ті кроки, які мені пропонуються, і не писатиму заяву на входження до ВР”, – наголосив він.

Як повідомлялося раніше, сьогодні депутат від ПППУ Гнатенко заявив, що кандидати в депутати від партії промисловців можуть зайняти місця у парламенті, замість вибулих нашоукраїнців.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.