Президент Ющенко поставив крапку у політичній кризі. Тепер слово за громадянами

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 7.06.2007 16:01 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3139

Президент України Віктор Ющенко дав інтерв'ю німецькій газеті “Франкфуртер Альгемайне Цайтунг” та польському виданню “Жечпосполіта”. Він наголосив, що тепер у політичній кризі крапку має поставити громадянин України.

Головна тема розмови – внутрішньополітична ситуація в Україні в контексті врегулювання парламентської кризи, проведення позачергових виборів до Верховної Ради.

«Ми завершуємо вихід з політичної кризи», – сказав Президент.

Він наголосив, що підписав Указ про призначення позачергових виборів, керуючись Конституцією, домовленостями Спільної заяви Президента, Голови ВР та Прем'єра, а також зважаючи на рішення БЮТ та «Нашої України» про дострокове припинення повноважень народних депутатів, обраних від цих виборчих блоків.

Продовження нелегітимної роботи парламенту після 5 червня, на думку Президента, є з боку коаліції «політичним бажанням зберегти хорошу міну при поганій грі».

«Я все зробив, щоб демократичний правовий процес був ключовим методом врегулювання політичної кризи в Україні», – підкреслив В. Ющенко. Тепер поставити крапку в цьому питанні, висловивши свою підтримку політичним силам, має виборець, наголосив він.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.