БЮТ впіймала більшовиків на брехні. Бютівці їм співчувають

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 7.06.2007 17:20 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3142

Заява колишнього депутата вже нелегітимної Верховної Ради V скликання Миколи Замковенка про те, що 25-30 членів фракції БЮТ готові відкликати свої заяви про вихід з фракції, є безпідставною і абсурдною.

Блок Юлії Тимошенко заявляє, що жоден із 103 народних депутатів нашої фракції не відкликав заяви, повідомляє прес-служба.

“Всі депутати прийняли рішення скласти свої повноваження свідомо і відмовлятися від цього рішення не збираються” - наголошується у заяві БЮТ.

Блок Юлії Тимошенко вважає, що подібні публічні закиди є частиною плану більшовиків, спрямованого на зрів дострокових виборів.

“Ми впевнені, що план коаліції блокувати проведення дострокових виборів приречений. Депутати з втраченою совістю і сумлінням живуть у світі ілюзій і вважають, що вони досі депутати, що досі легітимна Верховна Рада, і що кожна людина за їхнім прикладом готова зраджувати заради посад і щедрих хабарів від коаліції”, - говориться у заяві.

БЮТ закликає із розумінням ставитися до подібних заяв, які показують лише людську слабкість та відсутність загальнолюдських принципів.

“Ми закликаємо ставитися до зрадників зі співчуттям і розумінням того, що незабаром, на дострокових виборах, народ дасть цим людям належну оцінку”, - наголошується у заяві.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.