Мегаблоківці вже придумали собі назву - “Союз демократичних сил”

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 7.06.2007 17:36 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3143

Попередня назва помаранчевого мегаблоку - Союз демократичних сил.

Про це повідомив лідер громадянського руху «Народна самооборона» Юрій Луценко, коментуючи домовленості лідерів «Нашої України», «Народної самооборони» та «Української правиці» щодо спільної участі у дострокових парламентських виборах.

Як повідомили прес-служба “Народної самооборони”, Луценко підкреслив, що сьогодні відбулося остаточне погодження ключових принципів об’єднаної участі демократичних сил у дострокових виборах задля спільної перемоги.

«Перезавантаження, якого потребує Україна, ми розпочали з перезавантаження якості демократичних сил», - сказав Луценко.

За його словами, об’єднання - «Наша Україна» - «Народна самооборона» - «Українська правиця» - це новий амбіційний проект об’єднаних демократів, які розраховують щонайменше на друге місце на виборах. “Цим кроком учасники об’єднання прагнуть відповісти на два ключових сподівання виборців: забезпечити національну єдність і зрозумілу політику демократичного, європейського розвитку”, - сказав Луценко.

Також, за словами Луценка, в угоді передбачено неприпустимість створення коаліції з представниками нинішньої парламентської більшості та визначено основні завдання після перемоги на виборах.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.