Безсмертний поверне “депутатські”. Кожен більшових за цирк під куполом та руйнування держави щомісяця отримує 10 тисяч із нашої кишені

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 8.06.2007 16:04 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3154

Безсмертний поверне парламенту 20 тисяч “депутатських” і закликає “нашоукраїнців” перевірити свої рахунки. Більшовики, у розпущеному парламенті, ці гроші беруть без мук совісті - кожна роль у спектаклі має бути сплачена.

“Сьогодні я перевірив рахунок, на який, зазвичай, перераховується депутатська зарплата. Хочу повідомити, що на моєму рахунку зарплати немає”.

Про це сказав голова Центвиконкому партії “Наша Україна”, заступник голови Секретаріату Президента Роман Безсмертний.

“Втім, - зауважив він, - дійсно, на нього перераховано 20 тисяч гривень за квітень-травень. Це кошти, які не є зарплатою, але виділяються на виконання депутатських повноважень, так звані “депутатські”.

“Вони були перераховані на мій рахунок, незважаючи на те, що 18 квітня я написав заяву про складання депутатських повноважень”, - зауважив Безсмертний.

Безсмертний також повідомив, що ці гроші будуть повернуті в понеділок на рахунок ВР, про що він сьогодні вже поінформував головного бухгалтера парламенту.

“У квітні-травні я не користувався банківською карткою, на яку, зазвичай переховують зарплату народного депутата, - зауважив Безсмертний, - Тому навіть не міг собі уявити, що депутатам, які склали повноваження, ВР перераховувала кошти”.

Він також закликав своїх колег перевірити свої банківські рахунки, щоб уникнути шантажу з боку нелегітимної Верховної Ради та її нелегітимного спікера.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.