Піскун, як і очікувалося, судиться із гарантом і збирається на вибори із Регіонами. Є й третій шлях - на нари

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 11.06.2007 01:14 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3158

Звільнений Президентом з посади Генерального прокурора Святослав Піскун направив у Шевченківський суд Києва письмове клопотання про поновлення його на посаді Генпрокурора.

"Я подав наступного дня, після того як був Указ обнародуваний і я його побачив. У той день увечері я написав позовну заяву. Наступного дня мої юристи її завезли", - сказав Піскун в інтерв'ю 5-му телеканалу.

Як повідомлялося, Президент України Віктор Ющенко 24 травня поточного року визнав таким, що втратив силу, свій Указ про відновлення Піскуна на посаді Генпрокурора. Підставою для такого рішення Президент назвав суміщення ним мандата народного депутата з роботою у виконавчій владі (Піскун - народний депутат від партії Регіонів).

Піскун звільнявся як другим Президентом України Леонідом Кучмою, так і Ющенком. До травневого Указу останній раз Президент звільнив Піскуна 14 жовтня 2005 року. Після серії судових розглядів він був поновлений на посаді 26 квітня 2007 року.

Разом із тим, Піскун визнав, що не сподівається на швидке судове рішення.

Він також повідомив, що піде на дострокові вибори за списком партії Регіонів, членом якої він є, і за що звльнив його Президент із посади Генпрокурора.

Від “Аратти”: шановний регіонал Піскун, виступаючи перед телеглядачами, Паскун забувся й про третій варіант свого буття - адже за фактом силового захоплення будинку ГПУ “Беркутом” на чолі із соціалістичним Цушком, порушено кримінальну справу, яка знаходиться у провадженні.

Одним із головних фігурантів цієї справи має бути пан Піскун, якого зі броєю в руках(міліцаїв-правопорушників) “захищали” від звільнення з посади більшовики-коаліціянти. І при тому, нагадаємо у “храмі занності” було звалтовано Закон. Організованою групою. За попередньою змовою.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.