За версією МВС, підлітки-фани заплатили, щоб “Беркут” їх відгамселив. З метою компроментації

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 11.06.2007 14:39 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3161

Минулими вихідними в.о. міністра внутрішніх справ Михайло Корнієнко заявив, що інцидент під час матчу Динамо (Київ) - Шахтар 27 травня був спланованою акцією для дискредитації керівників МВС.

"Ця акція була проплачена. І це не слова", заявив Корнієнко 9 червня, зазначивши при цьому: "Мета - дискредитувати керівництво МВС".

Водночас він нагадав, що дії окремих співробітників спецпідрозділу ВМС Беркут в окремих випадках на стадіоні були справді неадекватними, однак "ситуація тривіальна, але роздувати її до всесвітнього конфузу не потрібно".

В.о. міністра також нагадав, що за результатами службового розслідування 12 співробітників органів внутрішніх справ було притягнуто до відповідальності.

Як ми повідомляли раніше, що 27 травня під час футбольного матчу “Динамо” - “Шахтар” відбулися зіткнення між Беркутом і фанатами “Динамо”. Як стверджують уболівальники, бійка та побиття міліцією сотень людей почалися після того, як на трибунах було запалені файєри. За протиправні дії і непокору працівникам міліції було затримано 22 осіб.

Згодом за фактом перевищення службових повноважень працівниками спейпідрозділу “Беркут” під час футбольного матчу було порушено кримінальну справу.

Уранці 10 червня, на передодні матчу між “Динамо” і “Карпатами”, що завершився перемогою “Динамо”, президент “Динамо” Ігор Суркіс журналістам, що спецпідрозділ “Беркут” і міліція не будуть присутні на матчі.

Від “Аратти”: якщо слідувати за логікою керівництва МВС, то невдовзі виявиться, що не міліцейські спецназівці влаштували екзекуцію над підлітками не тільки під час, а й після славнозвісного матчу, а навпаки, підлітки під страшними тортурами примушували здоровезних дядьків заковувати їх у наручники та вести до райвідділів. При тому, забирали у міліціянтів гумові кийки і самі себе лупцювали. А те, що відзняли телекамери - масова оптична омана.

А у райвідділах - у такий самий спосіб, під ще страшнішими тортурами, примусили міліціянтів, аби ті позачиняли їх у камерах та тримали там у порушення закону, із метою компро-мента-ції. А замовником цієї акції мабуть була дівчинка-Наталка, відео якої із міліцаями обійшло увесь світ. Образилась на дядьків, напевно, за те, що не купили їй морозива....

Цікаво, на яку ще нісенітницю вистачить фантазій у генералів від поліційного відомства?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.