Перші 28 нашоукраїнців отримали свої трудові книхки. Мороз визнав легітимність їхнього з'їзду?

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 11.06.2007 16:05 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3166

Нардепи-нашоукраїнці почали отримувати у відділі кадрів парламенту трудові книжки із записом, який вказує причину звільнення - дострокове припинення повноважень у зв'язку із виходом з фракції.

“Cьогодні 28 народних депутатів V скликання від фракції “Наша Україна” нарешті отримали свої трудові книжки в управлінні кадрів Апарату Верховної Ради”, - зазначила у розмові з журналістами народний депутат п’ятого скликання, член Політради партії “Наша Україна” Наталя Прокопович.

Вона зауважила, що трудові народним депутатам видані з відповідним записом на підставі розпорядження голови Верховної Ради від 8 червня цього року: “Достроково припинено повноваження народного депутата п’ятого скликання рішенням міжпартійного з’їзду Блоку “Наша Україна” від 2 червня з зв’язку з виходом зі складу депутатської фракції”.

“Такий запис у трудовій книжці свідчить про те, що Мороз і коаліція визнають легітимність міжпартійного з’їзду Блоку “Наша Україна”, а значить і всі його рішення. Це має стосуватися і рішень про “обнулення” списку, а також виключення Партії промисловців і підприємців зі складу Блоку “Наша Україна”, - переконана Прокопович.

“Дивно, чому Мороз так вибірково підходить до визнання рішень нашого з’їзду і до видачі трудових книжок нашим депутатам. Він з усіх сил прагне продовжити агонію ВР п’ятого скликання”, - зауважила вона.

Як повідомлялося раніше, на минулому тиждні декілька днів поспіль нардепи із опозиційних фракцій цілими днями юрбилися біля відділу кадрів парламенту намагаючись забрати свої трудові книжки із записом про дострокове припинення повноважень. Однак, за розпорядженнями керівництва паламенту, документи їм не видавали.

Водночас більшовики та перебіжчики із опозиційних фракцій неодноразово заявляли, що скоро у парламенті з'являться нові фракції НУ та БЮТ, сформовані: НУ - із кандидатів від ПППУ, БЮТ - із перебіжчиків та кандидатів від “вільних демократів”.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.