Президет Ющенко закликає Мороза закрити мітинг та не дезорганізовувати політичне життя

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 12.06.2007 14:51 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3181

Президент Віктор Ющенко закликає голову Верховної Ради Олександра Мороза закрити її засідання.

Про це Віктор Ющенко заявив журналістам.

"Я хочу передати Олександру Олександровичу (Морозу) побажання, щоб він у цьому моменті вчинив як людина із сивиною, яка прожила кілька десятків політичних років, людина, якій, я думаю, багато людей довіряє, зробити крок", - сказав Ющенко.

"Ці щоденні заяви просто дезорганізують політичне життя, політичний порядок у суспільстві. Вони не дають очки ні комуністам, ні соціалістам. Нам потрібно бути твердими в наших домовленостях. Ми домовилися, що парламент завершує свою роботу. Колеги, завершіть цю роботу! Дайте спокій країні!", - наголосив Президент.

Він зазначив, що зараз відбувається підготовча робота до з'їздів у зв'язку з виборами, у тому числі й партія Регіонів готується до виборів.

"Потрібно гарно вийти з гри. На жаль, цієї мудрості й честі не всім вистачає в політиці. Але я сподіваюся, що й це питання буде врегульоване", - зазначив глава держави.

Як повідомлялося раніше, депутати від колишньої правлячої коаліції не визнають Указу Президента України про призначення дострокових виборів і вважають, що опозиційні фракції не зможуть організувати складання повноважень 150 депутатів.

Мороз наразі оголошує кожного дня трохи більше десятка-двох заяв про складання повноважень, при тому і спікер і більшовики вимагають від ЦВК кооптації нових нардепів замість вибулих, попри те, що з'їзди НУ та БЮТ скасували списки кандидатів у народні депутати.



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.