БЮТ отримала підтвердження достовірності 103 підписів нардепів про складення повноважень. Шоу сидіння у напівпорожній залі остаточно перетворюється у фарс

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 13.06.2007 02:36 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3188

103 підписи депутатів БЮТ на заявах про вихід з фракції підтверджено.

Про це говориться у листі керівника управління кадрів Верховної Ради України В.Мартинюка, надісланому на адресу лідера БЮТ Юлії Тимошенко 7 червня.

«Управлінням кадрів апарату Верховної Ради України станом на 7 червня 2007 року було отримано для підтвердження підписів народних депутатів України 106 заяв. 103 підписи на заявах підтверджено», - йдеться у листі.

Таким чином, існує підтвердження і з боку керівництва управління кадрами Верховної Ради про те, що 103 заяви депутатів БЮТ про вихід з фракції є легітимними. А отже будь-які намагання Мороза і інших членів коаліції заблокувати процедуру складення депутатами БЮТ повноважень, посилаючись не невідповідність заяв, є брудними маніпуляціями.

Як повідомлялося раніше, сьогодні Мороз зачитав з півсотні заяв від нардепів фракції БЮТ про складення повановажень. Щодо інших бютівців із Тимошенко включно, спікеро висловив сумнів у справжності цих документів.

Одночасно перебіжчики із БЮТ на чолі із Ковтуненком не припиняють повторювати, що відтворюють фракцію БЮТ без Юлії Володимировни. Водночас заступник лідера БЮТ Олександр Турчинов визтупив із різкою критикою зрадників і порадив їм знайти іншу назву та не ганьбити тисячі БЮТівських партійців.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.